Powerwalk i vinterlandskap

Att ta en lång Powerwalk (PW) i det härliga vinterlandskapet är som en källa till frisk luft och energi för både kropp och själ. Det är något magiskt med att trampa genom det gnistrande vita landskapet och känna den krispiga vinterluften fylla lungorna.

Dagen sträck blev på 6,8 km med ett snitt på 9,5 min/km. Skaplig fart med tanke på underlaget. Kylan bet ordentligt i kinderna. Testade med att innan utgång smörja in mig i ansiktet med den nya Sport Creme och visst kändes den bra! Framför allt efter duschen var jag mindre torr och fnasig än normalt.

Jag älskar verkligen mina PW! Idag körde jag utan podd i lurarna. 😃🚶‍♀️❄️

Padel är kul!

Padel är verkligen en sport där nivån på skicklighet inte alltid är det viktigaste, utan glädjen och gemenskapen som kommer med att spela med vänner.

Att få en annan typ av träning än vad jag är van vid är en extra bonus! Padel tränar inte bara din fysik utan även din smidighet, snabbhet och taktiska tänkande. Och att spela med kompisar är en fantastisk upplevelse. Det handlar inte bara om att vinna eller förlora, utan om att dela skratt, utmaningar och triumfer tillsammans.

Jag vet att jag kommer ha en grym träningsvärk imorgon 🎾💪🤩