Löpträning i vårluften

Med varje steg som landar på marken, känner jag kraften i mina ben, redo att ta mig an de sista av mina total planerade tretton kilometerna. Svetten rinner längs min rygg, men det är en känsla av styrka och uthållighet som driver mig framåt.

I ett jämnt och behagligt tempo, klockat till imponerande 6 minuter och 20 sekunder per kilometer, känner jag mig i harmoni med min kropp och mina mål. Varje andetag fyller mina lungor med liv och energi, och jag känner mig oövervinnerlig.

När jag når slutet av min löprunda, är det en känsla av triumf som sveper över mig. Kroppen känns stark och sinnet är klart. Att avsluta med tretton kilometer i detta fantastiska tempo är inte bara en prestation, det är en påminnelse om min styrka och uthållighet.

Medan jag avslutar min löpning och låter känslan av tillfredsställelse sprida sig genom min kropp, vet jag att jag har gjort något bra för mig själv idag. Att känna sig härlig efteråt är bara pricken över i:et på en perfekt löprunda i vårluften.

Tidigt gympass

Jag älskar mina tidiga träningspass, att möta upp gymmet med beslutsamhet. Ingen trängsel, bara jag och mina mål. Med hantlar och skivstänger som verktyg, går jag in i ca 60 minuter av intensiv träning. Varje lyft är ett steg närmare mitt bästa jag. Smärtan blir en påminnelse om min styrka. När jag lämnar gymmet är det fortfarande tidig morgon, jag är lite trött, men jag är en vinnare. Än en gång har jag bevisat att inget kan stoppa mig.

Dagens pass:

  • Uppvärmning på cykel – 5 min
  • Styrketräning – rygg, bröst och axlar – 35 min
  • Kondition – löpintervaller på löpbandet – 20 min

Powerwalk i vinterlandskap

Att ta en lång powerwalk (PW) i det härliga vinterlandskapet är som en källa till frisk luft och energi för både kropp och själ. Det är något magiskt med att trampa genom det gnistrande vita landskapet och känna den krispiga vinterluften fylla lungorna.

Dagen sträcka blev på 6,8 km med ett snitt på 9,5 min/km. Skaplig fart med tanke på underlaget. Kylan bet ordentligt i kinderna. Testade med att innan utgång smörja in mig i ansiktet med den nya Sport Creme och visst kändes den bra! Framför allt efter duschen var jag mindre torr och fnasig än normalt.

Jag älskar verkligen mina PW! Idag körde jag utan podd i lurarna. 😃🚶‍♀️❄️

Padel är kul!

Padel är verkligen en sport där nivån på skicklighet inte alltid är det viktigaste, utan glädjen och gemenskapen som kommer med att spela med vänner.

Att få en annan typ av träning än vad jag är van vid är en extra bonus! Padel tränar inte bara din fysik utan även din smidighet, snabbhet och taktiska tänkande. Och att spela med kompisar är en fantastisk upplevelse. Det handlar inte bara om att vinna eller förlora, utan om att dela skratt, utmaningar och triumfer tillsammans.

Jag vet att jag kommer ha en grym träningsvärk imorgon 🎾💪🤩