Sporthygien Ger Tillbaka

Vi är stolta över att presentera Sporthygien och vår vision. Förutom våra mål för personlig hälsa och prestation, vill vi också stötta samhället och ge tillbaka till landets föreningsliv och  ungdomsidrotten.

Sporthygien står för värden som gemenskap, hälsa och engagemang och vi vill göra verklig skillnad. Vår vision är att när vi på Sporthygien växer, ger vi även tillbaka till vårt samhälle. Därför investerar vi en del av våra vinster i de hjärtan som bär landets idrottsföreningar.

Vi är stolta över att stödja landets föreningsliv, där gräsrotsnivåns passion och hängivenhet skapar en näring för framtidens idrottshjältar. Genom vårt partnerskap kan vi ge resurser, utbildning och stöd som hjälper dessa föreningar att växa och blomstra. Ungdomsidrotten är en viktig källa till inspiration, hälsa och gemenskap för barn och ungdomar. Därför har vi engagerat oss i att bidra till aktiviteter som inspirerar unga sinnen och kroppar. På så vis investerar vi även i en hälsosam framtid.

Genom att bidra och ge tillbaka till föreningslivet återinvesterar vi samtidigt i samhället. Varje framsteg, varje mål och varje seger vi uppnår är en möjlighet att göra gott. Tillsammans med Sporthygien kan du bidra till en bättre morgondag genom stöd till ungdomsidrotten. Välkommen att vara en del av vår resa.

Stefan Magnusson med teamet bakom Sporthygien