For the long run

Sporthygien är stolta över att presentera en unik serie av hudvårdsprodukter som inte bara tar hand om din hud på bästa sätt, utan också tar ansvar för vår värld.

Med vår omsorgsfullt utformade produktserie har vi tagit hänsyn till varje aspekt av hållbarhet för att erbjuda dig det allra bästa, från naturliga ingredienser till spårbara råvaror och tillverkning i en certifierad fabrik i Sverige. Vi tror på att bara det bästa är gott nog för din hud och vår planet. Våra produkter är berikade med noga utvalda naturliga ingredienser som ger din hud den kärlek och näring den förtjänar utan onödiga tillsatser eller kemikalier.

Vi är stolta över vår transparenta leveranskedja, där varje råvara spåras till sin ursprungskälla. Vår strävan efter perfektion har lett oss till certifierade fabriker i Sverige, där våra produkter skapas med omsorg och hantverksskicklighet.

Denna satsning på lokal tillverkning minskar vår koldioxidavtryck och stärker vårt engagemang för en hållbar framtid.

Vi omfamnar också vårt ansvar gentemot miljön. Vårt förpackningsmaterial är utvalt med omsorg och strävar alltid efter att vara miljöriktigt. Vi använder återvunnet material när det är möjligt och arbetar ständigt för att minska vår påverkan på jordens resurser. Med våra produkter i din hand kan du vara säker på att du inte bara tar hand om din hud, utan också gör ditt bidrag till att vårda vår värld.